[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] اول حاجه نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح وفلفل نصفيها ونشطفها بماء جاري و تحطوا شوية من زيت الزيتون في مية السلق عشان المكرونه ما تلزق في بعضها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون ونقلب لحد ما ياخد اللون البني
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نضيف الطماطم ونقلبه ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه لحد ما قوامها يتخن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] في الاخر خالص نحط الجبنه الموزاريلا علي الوش بعد ما نرش الجبنه علي الوش ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينهم قبل كده نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لح ما الجبنه تسيح و وشها يحمر نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جمبها شكلها من فوق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ملحوظه : شوفوا الاتنين الفاضيين دول الجبنه نزلت تحت لانهم ما كانوش محشيين كويس عشان كده راعوا انكوا تحشوها كلها كويس