منتدى دار الأسرة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


الموقع الشامل للاسرة
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولدخول

 

 كيكة المكرونة مع اللحم المفروم

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
فارس الاقصى
"◦˚ღ"◦˚عضو مشارك◦˚ღ"◦˚
كيكة المكرونة مع اللحم المفروم Default1
فارس الاقصى


ذكر
۾ـشـٱڒڳـٱٺـيـﮯ : 16
تسجيلـے : 12/02/2012
الإقامَهے : كيكة المكرونة مع اللحم المفروم Ps10
وظيفَهے : عامل
الاذكار : كيكة المكرونة مع اللحم المفروم Throhan105n

كيكة المكرونة مع اللحم المفروم Empty
مُساهمةموضوع: كيكة المكرونة مع اللحم المفروم   كيكة المكرونة مع اللحم المفروم Empty2012-02-13, 14:41

اللهم صل على محمد وآل محمد



هنحتاج الآتي :

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طماطم مفرومه ناعم
ثوم طازج
جبنة موزاريلا مبشورة
جبنه رومي او بارميجانو مبشورة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

لحمه مفرومه
زيت زيتون
زبده
مكرونه اقلام زي اللي في الصوره
وطبعا ملح وفلفل

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

اول حاجه نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح وفلفل

نصفيها ونشطفها بماء جاري
و تحطوا شوية من زيت الزيتون في مية السلق عشان
المكرونه ما تلزق في بعضها


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم

وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون
ونقلب لحد ما ياخد اللون البني


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نضيف الطماطم ونقلبه ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه

لحد ما قوامها يتخن


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


ونرصها بالشكل ده في صينيه جوانبها ممكن تتفك
وطبعا ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط
الناعم عشان تطلع بسهوله


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه ونحاول نحشي

كل واحده باللحمه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ولا تسيبوا حاجه فاضيه عشان ده هايأثر علي الشكل النهائي



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

في الاخر خالص نحط الجبنه الموزاريلا علي الوش

بعد ما نرش الجبنه علي الوش
ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينهم قبل كده
نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لح ما الجبنه تسيح و وشها يحمر
نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جمبها
شكلها من فوق


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


ملحوظه : شوفوا الاتنين الفاضيين دول الجبنه نزلت تحت لانهم ما كانوش محشيين كويس

عشان كده راعوا انكوا تحشوها كلها كويس


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

و من قريب



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


و بالعافية على قلوبكم

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
هى مسلمة
"◦˚ღ"◦˚عضو فعال◦˚ღ"◦˚
كيكة المكرونة مع اللحم المفروم Default3
هى مسلمة


انثى
۾ـشـٱڒڳـٱٺـيـﮯ : 78
تسجيلـے : 13/02/2012
الإقامَهے : كيكة المكرونة مع اللحم المفروم Eg10
وظيفَهے : جامعية
الاذكار : كيكة المكرونة مع اللحم المفروم Fp_oo210

كيكة المكرونة مع اللحم المفروم Empty
مُساهمةموضوع: رد: كيكة المكرونة مع اللحم المفروم   كيكة المكرونة مع اللحم المفروم Empty2012-02-13, 17:07

تسلم الايادى عالوصفة

رائعة

جزاك الله خيرا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كيكة المكرونة مع اللحم المفروم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صينية اللحم المفروم بالبطاطا
»  صينية اللحم المفروم بالبطاطا
» استخدام المكرونة السمراء وقليل من الزبدة يجعل المكرونة بالباشاميل أكثر فائدة
» المكرونة بالبشاميل
» أطباق من المكرونة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى دار الأسرة :: المنتديات النسائية :: 
مطبخكِ
 :: معجنات
-
انتقل الى: